Підвищення кваліфікації викладачів від компанії SoftServe

April 18, 2024

Підвищення кваліфікації викладачів кафедри комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки є важливим етапом у професійній підготовці. Воно включає різноманітні форми, такі як класичні академічні курси, онлайнові навчальні платформи, а також навчання та стажування на базі провідних ІТ компаній. Зокрема, останній вид підвищення кваліфікації дозволяє викладачам бути в тренді сучасних технологій та інноваційних рішень. Вони отримують можливість ознайомитися з кращими практиками застосування новітніх технологій у навчальному процесі та дослідницькій діяльності.

У 2024 році навчання має за основу курс “Cloud environment configuration and security” від AWS Academy. Цей курс був адаптований для українських викладачів провідними фахівцями компанії SoftServe. Дмитро УЗУН, Ярослав ГАРАСИМ та Ігор КАПАЦІЛЯ, викладали матеріал та надавали консультаційну підтримку. Крім того, до фінального заняття та підбивання підсумків з курсу долучився Михайло КРОПИВА, провідний фахівець компанії за напрямком інформаційна безпека.

Загалом курс “Конфігурація та безпека хмарних середовищ” містив вісім модулів:
Модуль 1: Вітаємо у AWS Academy Cloud Security Foundations
Модуль 2: Вступ до безпеки на AWS
Модуль 3: Забезпечення доступу до ресурсів хмари
Модуль 4: Захист вашої інфраструктури
Модуль 5: Захист даних у вашому додатку
Модуль 6: Журналювання та моніторинг
Модуль 7: Реагування на події та управління інцидентами
Модуль 8: Підготовка до сертифікації

Ці модулі допомогли викладачам отримати глибокі знання з безпеки хмарних середовищ та підготуватися до практичної роботи в цій сфері. Освоєння курсу передбачало не лише вивчення лекційного матеріалу, а й виконання лабораторних робіт на платформі хмарного провайдера AWS, проходження поточного та підсумкового оцінювання, а також розробку силабусу або робочої програми дисципліни на основі зазначеного курсу. Важливо відзначити, що успішне завершення курсу передбачало проходження підсумкового оцінювання з мінімальним балом 70+.

 

Сертифікати, видані слухачам від SoftServe Academy, стали підтвердженням їхнього успішного завершення курсу (120 годин, 4 кредити).

Вітаємо з досягненнями доктора технічних наук, професора Валерія ЛАХНА, доктора технічних наук, професора Олексія КОВАЛЕНКА, доктора педагогічних наук, професора полковника Сергія МАМЧЕНКО, старшого викладача Володимира МАТІЄВСЬКОГО.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook