Чемпіонат Київської області зі спортивного туризму 2018 року

26 жовтня 2018, 0:23
ст. Снітинка Фастівського р-ну Київської обл.

12-14 жовтня 2018 року у лісовому масиві біля залізничної станції Снітинка Фастівського районувідбувся чемпіонат Київської області зі спортивного туризму. Команда туристичного клубу «Барс» НУБіП України взяла участь у змаганнях з пішохідного та велосипедного туризму, а також у різних конкурсах згідно програми.

Змагання з техніки пішохідного туризму складались зі смуги перешкод – це були навісна переправа через яр з транспортуванням потерпілого у коконі, переправа по колоді через яр з її укладанням, траверс схилу, спуск по вертикальних перилах, підйом по схилу, підйом потерпілого з супроводжуючим, крутопохила переправа вниз, транспортування потерпілого по пересічній місцевості у коконі, рух по жердинах та вертикальний підйом. Команда турклубу «Барс» НУБіП України виступала у такому складі: Микола Водніцький (студент економічного факультету), Артем Любченко (ННІ післядипломної освіти, спеціальність туризм), Марія Дубовик (факультет аграрного менеджменту)  та Володимир Ковальчук (студент КНУТД, учасник ТК «Барс»).

 

Велоетап стартував з фігурного водіння (потрібно було проїхати декілька фігур: змійку, вісімку, крізь ворота висотою 130 см та гойдалку), наступний етап трейл (проїзд між природними перешкодами – деревами, обривом та набором висоти) і завершився велокросом. За команду ТК «Барс» НУБіП України виступали Віра Шевченко (ННІ лісового і садово-паркового господарства) і Олександра Кайнари (учасник ТК «Барс»).

 

У велоетапі  та конкурсі фотографій  ми зайняли друге місце серед учасників Київської обласної федерації спортивного туризму і були нагороджені грамотами та медальками.

 

Фото виставлені нашою командою на фотоконкурс:

Наші туристи отримали масу емоцій та вражень, оскільки вперше за багато років потрапили на змагання. Ми активно тренуємось, часто їздимо у велопокатеньки  час від часу вирушаємо у водні  походи  та в гори.

Запрошуємо всіх бажаючих  до наших :лав.

Віра Шевченко,

студентка ННІ лісового і садово-паркового господарства

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook