II Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблемвиробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»

ПРОГРАМА ІІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ, АСПІРАНТІВ І СТУДЕНТІВ
«Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства» 19 – 20 квітня 2012 р.
 ЗБІРНИК ПРАЦЬ за підсумками ІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», частина 1 ЗБІРНИК ПРАЦЬ за підсумками ІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», частина 2 ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
Запрошуємо молодих вчених, аспірантів і студентів вашого вищого навчального закладу взяти участь у роботі ІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів   «Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», яку проводить Національний університет біоресурсів і природокористування України 19 - 20 квітня 2012 р. Відкриття:                     19 квітня о 1000 вул. Потєхіна 16, навч. корпус № 12, ауд. 404 Реєстрація учасників:     19 квітня з 900 до 1000 навчальний корпус № 12, вестибуль Голова оргкомітету: директор Українського навчально-наукового інституту якості біоресурсів та безпеки життя НУБіП України, д. б. н., професор Мельничук С.Д. Контактний телефон: (044) 527-87- 69 (Пчелінова Наталія Михайлівна) вул. Героїв Оборони 12, навчальний корпус № 11, кім. 312 кафедра Процесів і обладнання переробки продукції АПК (ПіОПП АПК)   E-mail: [email protected] Адреса: 03041, Київ-41, вул. Героїв Оборони 15, Національний університет біоресурсів і природокористування України   УМОВИ УЧАСТІ В КОНФЕРЕНЦІЇ Заплановано видання збірника тез доповідей. Заявку щодо участі в конференції (зразок додається) та тези доповіді обсягом 1 повна сторінка формату А4 (електронний варіант) надіслати до 2 квітня 2012 р.   КОМПЛЕКТ ДОКУМЕНТІВ 1.Тези подаються українською (або російською, англійською) мовою в текстовому редакторі Word(шрифт №12, міжрядковий інтервал одинарний) та на змінному носії інформації. Друкований екземпляр тез повинен бути підписаний усіма авторами і направлені Пчеліновій Н.М. 2. Заявка на участь у конференції. 3.Змінний носій інформації повинен містити тільки файли з заявкою та тезами; ім'я файла заявки повинне мати номер секції (наприклад: секція 1), ім'я файла з тезами повинне складатися з прізвища першого автора (наприклад: Петров.doc). 4. Тези можуть бути передані електронною поштою pioppа[email protected]   ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ ТЕЗ ДОПОВІДЕЙ Тези подаються в електронній версії файла в текстовому редакторі WordХР (файл повинен мати розширення .doc) на змінному носії інформації. Поля повинні бути: праве, ліве, верхнє, нижнє – 20 мм. Усі рисунки, виконуються у графічних редакторах, сумісних з текстовим редактором Word. Формули виконуються в редакторі формул MicrosoftEquation. Ілюстрації, діаграми, схеми, таблиці та формули оформлюються відповідно до ГОСТ 2.105-95. Кожна ілюстрація, діаграма, схема повинна бути підписана, таблиця - мати назву. Ілюстрації слід нумерувати арабськими цифрами наскрізною нумерацією. Наприклад: Рисунок 1 – Деталі приладу (шрифт 9, жирний) Рисунки повинні бути розміром не більшим 80x80 мм, вміщені через один інтервал від основного тексту. Таблиця розміщується під текстом, в якому вперше подано посилання на неї. Не допускається розміщувати таблицю за висотою сторінки аркуша (таблиці виконуються тільки у книжковій орієнтації). Слово «таблиця» разом з назвою центрується. Наприклад: Таблиця 1 – Показники (10 жирний, слово «таблиця» - 10 курсив світлий) Приклад оформлення тез УДК 636.4.3 О.М. Ляшенко, студент магістратури О.О. Петренко, д.т.н., професор Національний університет біоресурсів і природокористування України (НУБіП України)   Удосконалення технології м’яcних продуктів за допомогою комплексних функціональних сумішей Текст……………………………………………………………… Висновок   Оргвнесок за участь у конференції:

Розрахунковий рахунок 29244825509100 в ПАО КБ ПриватБанк в м. Києві ЕДРПОУ 14360570 МФО 305299 Призначення: рахунок № 6762462053967409, ІПН 2719209332 Оргвнесок та збірник праць Прізвище, ім'я, по батькові № секції (підсекції)__*
Оргвнесок та електронний варіант збірника тез 30-00грн.
Оргвнесок та друкований варіант збірника тез 50-00грн.

* Для 100% зарахування коштів обов'язково вказати призначення платежу.

 

ЗАЯВКА научастьуконференції
 
ПІБ учасника_______________________________________
Повна назва і адреса ВНЗ_____________________________
_________________________________________
_________________________________________
№ та назва секції (підсекції)_________________
_________________________________________
_________________________________________
Назва доповіді___________________________
_________________________________________
_________________________________________
Науковий керівник ПІБ (посада, науковий ступінь,
вчене звання)______________________________________
________________________________________
________________________________________
______________________________________________
Телефон________________________________________
E-mail___________________________________
Потреба в готелі:  Так  Ні; гуртожиток  Так  Ні;
  Особистийпідписзамовника ________________
Цей лист є запрошенням на конференцію, анкета-заявка – підтвердженням вашої участі.
Просимосамостійнопотурбуватисяпро квиткинадорогуназад
ПРОЇЗД:
 
Від аеропорту − автобус, маршрутне таксі «Аеросвіт»
до вокзалу «Київ-Пасажирський»
Від станції метро «Вокзальна» до станції метро «Либідьська» − далі маршрутне таксі №212 ­
Їхати до зупинки «Національний університет біоресурсів і природокорис-тування України» корпус 10
 
 
 
 
  ПЛАНУЄТЬСЯ  РОБОТА ТАКИХ СЕКЦІЙ:
 
1.  Стандартизації і сертифікації продукції АПК та технологій і засобів її виробництва2. Інноваційні технології переробки продовольчої сировини 3. Процесів і обладнання переробки продукції АПК
4. Біології та патології тварин, лабораторної діагностики їх здоров’я та якості і безпеки продукції тваринництва Підсекції: 4.1. Біології продуктивних тварин 4.2. Патології продуктивних тварин 4.3. Мікробіології сировини і харчових продуктів тваринного походження 5. Управління родючістю ґрунтів і якістю сільськогосподарської продукції
6. Сучасні аналітичні методи аналізу показників якості та безпечності с.-г. сировини та продовольства
7.  Санітарії та гігієни переробних підприємств АПК

 

19 April 2012 12:00 року