В межах святкування 30-ї річниці незалежності України наукова бібліотека запрошує на книжкову виставку «Моя Україно, ти в мене єдина»

19 серпня 2021, 14:26

З нагоди відзначення 30-ої річниці незалежності України запрошуємо усіх бажаючих книжкову експозицію «Моя Україно, ти в мене єдина», що розміщена в холі навчального корпусу № 4. 

 

 

На виставці зібрані науково-пізнавальні видання з бібліотечного фонду, а саме видання з історії України, книги про державні символи, краєзнавча література.

Особливої уваги заслуговує унікальна широкоформатна книга «Національний атлас України», що є науково-довідковим офіційним державним виданням, і характеризує природні умови та ресурси країни, її екологічну ситуацію, населення, економіку, історію.

 

 

Серед великої кількості історичної літератури, видання з історії України займають особливе місце та користуються популярністю серед студентів нашого університету.

 

 

Окремо слід відзначити видання «Гетьмани України», що розповідає про минуле України та присвячена тим, хто з сивої давнини боровся за незалежність України.

 

 

Іншим, не менш цікавим виданням, є книга українського політичного та громадського діяча і, водночас, випускника нашої alma mater, Олександра Мороза «До булави треба голови» з автографом автора.

 

 

Експозиція пропонує до уваги відвідувачів ще багато інших пізнавальних та наукових видань.
Виставка триватиме з 19 по 20 серпня 2021 року.
Гостинно запрошуємо всіх бажаючих ознайомитись з експозицією.

Неллі Маркова-Пипко,
заступниця директорки бібліотеки.


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook