Триває акредитація освітньо-наукових програм PhD

2 липня 2021 року

           В період літніх відпусток триває гаряча пора акредитаційних експертиз освітньо-наукових програм при підготовці фахівців III-го освітньо-наукового рівня. Для відділу аспірантури успішне проходження акредитації і надалі лишається пріоритетним завданням.

             Із 18 по 24 червня 2021 року Відомості про самооцінювання до Національного агенства з якості вищої освіти подали Гаранти освітньо-наукових програм із галузей знань  20 «Аграрні науки та продовольство», а саме: Гарант ОНП «Лісове господарство» доктор сільськогосподарських наук, доцент В.В. Миронюк і Гарант ОНП «Агрономія» доктор сільськогосподарських наук, професор С.П. Танчик та 12 галузь знань «Інформаційні технології». Гарантом ОНП виступає доктор технічних наук, професор В.В. Хиленко.

На сьогодні маємо НАКАЗ Про призначення експертної групи для проведення акредитаційної експертизи за спеціальністю 205 «Лісове господарство», спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки», та 201 «Агрономія».

В свою чергу першопроходці акредитаційної експертизи Гаранти освітньо-наукових програм ступеня підготовки доктора філософії «Заразна патологія тварин», доцент Марина Галат та «Незаразна патологія тварин», доцент Наталія Грушанська вже пройшли підсумкову зустріч онлайн-візиту з експертною групою НАЗЯВО. Так само переймаючи досвід  успішно завершили низку зустрічей з експертами Гаранти освітньо-наукових програм «Публічне управління та адміністрування», доцент Ірина Грищенко та «Харчові технології», професор Лариса Баль-Прилипко

Надія Міняйло,

     провідний фахівець відділу аспірантури

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook