Успішний початок сесії у магістрів спеціальності «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проєктами»

13 травня 2020 року
ON-LINE

Магістри 1-го року навчання спеціальності «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проєктами» кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Національного університету біоресурсів та природокористування України вдало розпочали свою сесію.

Перший залік відбувся з дисципліни «Ділова гра «Стратегічне управління проєктами», який приймали завідувач кафедри, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Шинкарук Лідія Василівна та доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Дєліні Марина Миколаївна.

Протягом навчального семестру студенти разом із викладачами дисципліни розробляли власний проєкт, здійснюючи розрахунки в MS Excel для обґрунтування його доцільності. Так, студенти детально спрогнозували грошові надходження, розрахували витрати проєкту, податки, точку беззбитковості, а також основні показники ефективності проєкту: NPV, IRR, PI, DPP.

 

На заліку Лідія Василівна привітала магістрів із початком сесії та побажала успішного її проходження. Студенти отримали інструкцію зі складання заліку в режимі онлайн та мали можливість пройти заліковий тест на навчальному порталі НУБіП України.

 

Так як магістри спеціальності «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проєктами» працювали весь семестр завзято та наполегливо, тому й результат виявився очікуваним: всі здали залік на високі оцінки!

 

Отже, бажаємо вам, любі студенти, легкої сесії та реалізації отриманих знань!


Дєліні М.М.,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook