З ініціативи кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту розпочато роботу курсів з підготовки до ЄВІ з англійської мови для студентів 4 курсу факультету аграрного менеджменту

13 лютого 2020, 15:00
НУБіП України, корпус 10, ауд. 614

13 лютого 2020 року відбулося перше заняття з підготовки до здачі ЄВІ з англійської мови при вступі до магістратури для студентів 4 курсу, які планують вступати до магістратури у цьому році. Заняття ведуться доцентом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Катериною Алексеєвою, яка є дипломованим спеціалістом з викладання англійської мови.

 
 
Програма підготовки до ЄВІ з англійської мови базується на загальних, запропонованих Міністерством освіти і науки, завданнях до підготовки до ЗНО та ЄВІ та включає в себе виконання тестових вправ, розбір граматичних завдань, читання текстів на розуміння. Уже на першому занятті були присутні студенти 4 курсу факультету аграрного менеджменту різних груп. Пара пройшла у жвавому обговоренні та розв’язанні завдань. Наприкінці пари зі студентами було узгоджено, які завдання вони мають виконати вдома.
Такі заняття тепер проводитимуться щотижнево по четвергах в аудиторі 614, 10 корпус. Всі, хто має бажання, можуть долучитися з метою підготовки до здачі ЄВІ або просто для того, щоб вчити мову.
 

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту НУБіП України


 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook