Зроби правильний вибір – знайди свій шлях

26 листопада 2019 року

Кожний випускник навчального закладу, розмірковуючи над своїм майбутнім, перш за все вирішує, яку професію йому обрати. І в цей особливий період життя підлітків, доречною буде допомога в оволодінні навичками самостійного вибору майбутньої професії. У зв’язку з цим актуальними є пошуки точок відліку для самоствердження, самовизначення у майбутньому, збільшення стійкості підлітків у ситуації «мінливості» суспільства, ринку праці.

Щоб допомогти учням шкіл правильно визначитись з вибором професії, 25 листопада 2019 року доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Алла Суханова відвідала Дідівщинський навчально-виховний комплекс "Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів - дитячий садок" з метою розповіді про Національний університет біоресурсів і природокористування України та найзатребуваніші професії сучасності і запросити майбутніх абітурієнтів на Дні гостинності, які проводитиме кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту.

Також з учнями було проведено заняття – тренінг «Зроби правильний вибір - знайди свій шлях», де вони вирішували вправи: ким бути і як найближче наблизитися до своєї майбутньої професії. Основною цитатою тренінгу була: «Оберіть собі роботу до душі і Вам не доведеться працювати жодного дня у своєму житті» [Конфуцій].

Життєві ситуації при виборі професії дуже різноманітні і часто непрості. І для кожної людини важливо вміти правильно розставляти пріоритети, робити свій вибір і бути відповідальним за нього. Успіх у житті часто залежить від правильності вашого рішення в тій чи іншій ситуації.

Підводячи підсумок тренінгу, було зазначено - яку професію Ви б не обрали, який фах Ви б не освоїли, фахівці і професіонали у своїй справі завжди потрібні, незалежно від моди на професію чи затребуваність на ринку.

 

Тому сміливо обирайте НУБіП України, факультет аграрного менеджменту, кафедру виробничого та інвестиційного менеджменту і Ви не пожалкуєте про свій вибір!

 

Алла Суханова
викладач кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook