Профорієнтаційна робота кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту триває

7 листопада 2019 року

Для молодої людини, випускника школи або коледжу, вибір професій – це перший крок у доросле життя та одне з найважливіших рішень. Правильний вибір професії – це передусім моральне задоволення та висока самооцінка особистості у майбутньому. З огляду на це, колектив кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту взяв активну участь у Днях відкритих дверей в університеті та на факультеті аграрного менеджменту.

 

У ході перманентної профорієнтаційної роботи 6 листопада 2019 року доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Катерина Алексеєва черговий раз відвідала середню загальноосвітню школу № 166 м. Києва, маючи за мету допомогти учням 11-х класів у виборі свого майбутнього та одночасно акцентуючи увагу на можливостях навчання на факультеті аграрного менеджменту НУБіП України.

Учні були ознайомлені з перспективами, які отримують ті, хто навчається на факультеті аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України. Неабиякий інтерес аудиторії викликала активна міжнародна діяльність, яка ведеться на факультеті аграрного менеджменту загалом та на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту зокрема. Учні зацікавилися наявними міжнародними програмами з подальшим отриманням подвійних дипломів та участю у міжнародних проектах.

 

Ольга Цоколь,
асистент кафедри виробничого та інвестиційного
менеджменту НУБіП України

 

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook