Член Парламентської асамблеї Ради Європи Егідіус Варейкіс зустрівся з магістрами з управління міжнародними проектами

10 жовтня 2019, 10:00
Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту, корп.10

 23 жовтня 2019 р. на факультеті аграрного менеджменту відбулась зустріч між Головою Регламентного комітету Ради Європи, членом Парламентської Асамблеї Ради Європи, членом Литовського парламенту, дипломатом Егідіусом Варейкісом та магістрами спеціальності «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» разом із викладачами кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту – завідувачем кафедри, професором, доктором економічних наук, членом-кореспондентом НАН України Лідією Василівною Шинкарук, доцентом, доктором економічних наук Мариною Миколаївною Дєліні та доцентом, кандидатом економічних наук Віталієм Петровичем Гаврилюком.

Під час зустрічі присутні обговорили ряд основних питань, які гостро стоять у суспільстві та мають відношення до специфіки спеціальності. Пан Варейкіснавів можливі шляхи виходу України із кризи та інтеграції Донбасу, основні тенденції розвитку геополітичних сил. Особливу увагу було приділено структурним фондам ЄС та Horizon 2020.

Студенти активно долучились до обговорення, проявили зацікавленість в можливості участі в проектах ЄС та виявили бажання до нових зустрічей з паном Варейкісом для отримання нових знань та обміну досвідом.

 

Марина Дєліні
доцент кафедри виробничого 
та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook