Зустріч з учнями гімназії щодо обрання майбутнього професійного життя

2 жовтня 2019 року

Для підвищення рівня самосвідомості молоді дуже важливим є надання 11-класникам особистісно орієнтованої допомоги у виявленні та розвитку їхніх схильностей, професійних і пізнавальних інтересів при обранні напряму майбутньої діяльності.

З цією метою доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Сова Олена Юріївна 27 вересня 2019 року відвідала в місті Києві Гімназію № 315 з поглибленим вивченням іноземних мов. Потенційним абітурієнтам були роздані ознайомчі буклети про спеціальності й освітні програми у Національному університеті біоресурсів та природокористування України. Доповідачка розповіла про випускників Університету, які вже працевлаштовані у високотехнологічних галузях України і світу, про прогресивні методики навчання. Учням була продемонстрована презентація про переваги отримання вищої освіти саме на факультеті аграрного менеджменту.

За результатами зустрічі Сови О.Ю. з керівництвом гімназії - підписаний Договір про співробітництво між гімназією та факультетом аграрного менеджменту. Гімназистів запрошено 01 листопада 2019 року відвідати День відкритих дверей в Університеті.

Олена Сова,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook