Студентам 2-го курсу спеціальності «Менеджмент» презентовано переваги навчання у професійно орієнтованій групі з Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами

26 квітня 2018 року

26 квітня 2018 року кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту презентувала студентам 2-го курсу спеціальності «Менеджмент» факультету агарного менеджменту переваги навчання у професійно орієнтованій групі з Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами.

Перед студентами виступила завідувач кафедри, член-кореспондент Національної академії наук України, доктор економічних наук, професор Лідія Шинкарук.

Привітавши студентів з можливістю обрати чергову сходинку до успішної професійної діяльності в майбутньому, Лідія Шинкарук представила викладачів кафедри.

 

Окремо завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту презентувала дисципліни, які зможуть опанувати майбутні управлінці під час навчання на 3-ому курсі у професійно орієнтованій групі з Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами.

 

Присутні дізналися, що студенти професійно орієнтованої групи з Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами під час навчання:

– розробляють проекти;

– відвідують лекції та тренінги європейських та українських викладачів та дослідників;

– беруть участь у роботі державних інституцій;

– беруть участь у міжнародних виставках, конкурсах проектів та турнірах;

– беруть участь у наукових форумах з участю міжнародних спікерів, провідних вітчизняних фахівців, успішних представників бізнесу;

– проводять тренінги, вікторини та конкурси;

– відвідують музеї та театри.

 

 

Студенти мають можливість стажування у європейських університетах! 

Навчаючись у магістратурі факультету аграрного менеджменту «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»  можна  отримати два дипломи: один НУБіП України, а другий – Поморської академії – польського вищого державного навчального закладу з 40-річною традицією

 

 

Презентація професійно орієнтованої групи

з Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами

 

 

 


 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook