Аспірантка ННІ лісового і садово-паркового господарства Богдана Дубровець виборола право наукового стажування у Міжнародному інституті прикладного системного аналізу (Австрія)

13 березня 2018 року

    Завдяки співпраці ННІ лісового і садово-паркового господарства з Міжнародним інститутом прикладного системного аналізу (IIASA, Лаксенбург, Австрія), аспірантка кафедри лісового менеджменту ННІ лісового і садово-паркового господарства Богдана Дубровець виборола право брати участь у Літній програмі для молодих вчених (IIASA’s 2018 Young Scientists Summer Program, YSSP). Цього року для участі в даній програмі було надіслано 293 заявки з різних країн світу. В результаті конкурсного відбору обрано 53.

     Зазначена програма проводиться з 1977 року і призначена для аспірантів, інтереси яких відповідають поточним дослідженням IIASA з питань глобальних екологічних, економічних та соціальних змін. З 1 червня по 31 серпня учасники YSSP проведуть власні дослідження у дослідницьких програмах інституту під керівництвом провідних науковців IIASA.

     Загалом 11 співробітників кафедри лісового менеджменту мали змогу в період з 1994-2014 років пройти стажування за фахом в IIASA. Свого часу учасниками YSSP були П. Лакида (1994), П. Кравець (1994), Р. Василишин (2006), І. Лакида (2011), В. Блищик (2014). Навчання за даною програмою дало поштовх для подальшого розвитку наукових інтересів учасників та налагодження контактів для майбутньої співпраці в рамках всесвітньої лісової дослідницької мережі.

Олександра Лещенко,
керівник міжнародних програм
ННІ лісового ч садово-паркового господарства

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook