Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту ініціює укладення договорів про довгострокове співробітництво зі школами Солом’янського району м. Києва для організації профорієнтаційної роботи

17 жовтня 2017, 17:35

       17 жовтня 2017 року відбувся Інструктивний семінар для заступників директорів з навально-виховної роботи закладів освіти Солом’янського району м. Києва.

За ініціативи доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України Катерини Алексеєвої директором Науково-методичного центру управління освіти Солом’янської Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ларисою Судак, було окреслено основні напрями та перспективи професійної орієнтації абітурієнтів щодо навчання на факультеті аграрного менеджменту університету.

Учасники семінару отримали інформацію про можливості для студентів щодо: стажування, навчання з отриманням подвійних дипломів у Європейських університетах; відвідування лекцій зарубіжних лекторів, вітчизняних лекторів-практиків та представників бізнесу; вивчення ряду предметів англійською мовою за навчальним планом; військової підготовки на базі університету з присвоєнням звання молодшого лейтенанта; навчально-практичні візити на підприємства, до державних установ та Верховної Ради України; зручного розташування навчальних корпусів та гуртожитків; можливості отримання стипендій з державного бюджету, від підприємств та іменних університетських фондів.

Заступників директорів з навально-виховної роботи закладів освіти Солом’янського району м. Києва особливо зацікавила активна співпраця університету з підприємствами-роботодавцями.


Під час семінару було наголошено на готовності факультету аграрного менеджменту щодо укладення договорів зі школами про довгострокове співробітництво для організації профорієнтаційної роботи.

Катерина Алексеєва


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook