Студентка НУБіП в рамках профорієнтаційних заходів здійснила зустріч з випускниками Летичівських шкіл Хмельницької області

20 квітня 2017 року
Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту

Відповідно до розпорядження ректора НУБіП України проф. С. Ніколаєнка №9 від 12 квітня 2016 р. «Про забезпечення проведення професійно-орієнтаційної роботи» кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту продовжує профорієнтаційну роботу серед учнів шкіл та коледжів. Так, з 19 по 20 квітня 2017 року студентка 2-го курсу економічного факультету НУБіП України Т. Панічева провела ряд профорієнтаційних заходів у Летичівському НВК №1 «загальноосвітня школа-ліцей», Летичівському НВК №2 «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» та Летичівському НВК №3 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Летичівської селищної ради.

 

Випускникам шкіл було надано вичерпну інформацію про Національний університет біоресурсів та природокористування України, його переваги серед інших вузів та перспективи подальшого працевлаштування, роздано буклети про факультет.

   

Основний акцент було зроблено на можливостях та перевагах, що пропонуються факультетом аграрного менеджменту. Діти проявили зацікавленість та активно задавали питання, які стосувались напрямків підготовки, ступеневої освіти, умов проживання тощо.

 

 

Віктор Орехівський

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook