Перші випускники-бакалаври кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

13 квітня 2017 року

13 квітня 2017 року на факультеті аграрного менеджменту за участі викладачів кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту провели урочистості з нагоди випуску студентів бакалаврів напрямів підготовки «Маркетинг» та «Менеджмент» заочної форми навчання. 

Випускників вітали завідувачі кафедрами: адміністративного менеджменту та ЗЕД, д.е.н., професор, член-кореспондент НААН України, заслужений діяч науки і техніки України Валерій Галушко; менеджменту ім. професора Завадського, д.е.н. професор Василь Горьовий; маркетингу та міжнародної торгівлі та д.е.н., професор Ярослава Ларіна.

Професор кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, д.е.н., професор Тетяна Мостенська привітала випускників та побажала не зупинятися на досягнутому й продовжувати навчання у магістратурі.

Декан факультету Анатолій Остапчук зачитавши наказ ректора «Про закінчення навчання» й побажавши молодим фахівцям здійснення всіх мрій, реалізації життєвих планів та професійного кар'єрного зростання, вручив дипломи випускникам.

 

Барановська Ірина

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook