У Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З.Гжицького відбувся семінар підвищення кваліфікації «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності».

6 березня 2017 року
м. Львів

 

З 27 лютого по 03 березня 2017 на базі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З.Гжицького відбувся семінар підвищення кваліфікації «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності».
 
У програмі семінару виступили науково-педагогічні працівники НУБіП України з актуальними та цікавими доповідями, а саме:
 
  1. Пошук ресурсів для навчального курсу.  Інтернет-ресурс FAO, доступ та можливості використання. – Касаткін Д.Ю., к.пед.н., доцент кафедри комп’ютерних систем і мереж. 
  2.  Інноваційні процеси в стимулюванні освітянських змін - Витвицька О.Д., д.е.н., проф., зав. каф. менеджменту інноваційної діяльності
     
  3. Інноваційні активні форми та методи організації навчального процесу у вищій школі. – Демешкант Н. А., д.пед.н., професор, кафедра менеджменту інноваційної діяльності.
  4. Педагогічна взаємодія як захід формування особистості майбутнього фахівця – аграрника. – Кручек В.А., д.пед.н., доцент кафедри педагогіки.
  5. Інноваційна діяльність в сучасному навчальному закладі. – Кулаєць М.М., к.е.н., професор, директор ННІ ПО
      

    
 
Особливу зацікавленість та дискусію викликали теми про «Програми ЄС: можливості реалізації міжнародних проектів в сфері освіти»,  «Перспективи розвитку та використання ІКТ в освітньому процесі сучасного ВНЗ», «Хмарні технології в навчальному закладі», «Перспективи розвитку та використання ІКТ в освітньому процесі сучасного ВНЗ» та ін.
 
 
 
За результатами роботи семінару слухачі отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації.
 
 
 
 
Дирекцією інституту проведено профорієнтаційну роботу із слухачами на предмет вступу їх до університету на програми перепідготовки з наданням другої вищої освіти та магістерські програми які функціонують в ННІ післядипломної освіти.
 
 

 

відповідальна за оновлення сайту  Б. Вишнівська

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook