У Боярському фаховому коледжі обрані виборні представники, які будуть брати участь у виборах ректора НУБіП України

11 квітня 2024 року
  10 квітня 2024 року у Боярському фаховому коледжі відбулися загальні збори студентів та збори трудового колективу штатних працівників, які не є педагогічними працівниками коледжу.

  На зборах виступив представник організаційного комітету Володимир ОТЧЕНАШКО, начальник науково-дослідної частини НУБіП України. У своєму виступі він зазначив, що, згідно з наказом №48-к-24 від 07 березня 2024 р. та відповідною публікацією на вебсайті Міністерство освіти і науки України оголосило конкурс на заміщення вакантної посади ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України. На підставі цих документів 28 травня 2024 року відбудуться вибори ректора університету.
  Відповідно до вимог Закону України «Про вищу освіту» від 01.07.2014 р. № 1556, Методичних рекомендацій щодо особливостей виборчої системи та порядку обрання керівника закладу вищої освіти, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 05.12.2014 р. № 726, Статуту НУБіП України, ректор університету обирається шляхом таємного голосування.

  Виборам ректора передує процедура обрання виборних представників в Університеті та відокремлених підрозділах.
  Студентство коледжу обрало Іванну РАДОК, голову студентської ради коледжу, головою зборів. У своєму виступі Іванна повідомила про доведену квоту представників студентського колективу коледжу у кількості 12 осіб та поіменний список здобувачів освіти, які були обрані Конференцією студентів коледжу, для участі у виборах ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України. Ознайомила зі студентською дільничної виборчою комісією у складі дев’яти осіб.

 

 

  Головою зборів трудового колективу працівників коледжу, які не є педагогічними працівниками було обрано Людмилу ЛИС, яка у своєму виступі зазначила, що доведена квота виборних представників з числа працівників, які не є педагогічними працівниками – 8 осіб.

 

  Вибори представників з числа студентів та представників з числа працівників коледжу, які не є педагогічними працівниками для участі у виборах ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулися шляхом таємного голосування за списком (пакетною формою). Кількість голосів, відданих за список кандидатів, на загальних зборах студентів становила 97,0%, а на зборах працівників коледжу, які не є педагогічними працівниками – 100%.

Іванна РАДОК,
голова студентської ради

Людмила ЛИС,
голова профспілкової організації

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook