Коваленко Роман Борисович

 ТЕЗИ

1. Л.В. Баль-Прилипко, І.М. Устименко, Р.Б. Коваленко Обґрунтування та розробка технології спеціалізованих м’ясних продуктів для людей з активним способом життя  // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції: Збірник праць за підсумками ХІІ Міжнародної науково-технічної конференції вчених, аспірантів і студентів.

 ПАТЕНТИ

Баль-Прилипко Л.В., Устименко І.М., Ніколаєнко М.С., Коваленко Р.Б., Рябовол М.В., Назаренко М.В., Бобокало С.В. Спосіб виробництва вареної ковбаси, 2025.

Технічні Умови  України 

ТУ У 10.1-00493706-ХХХ:2025. Ковбаса варена “Олімпійська”. [Чинні від 2025]. Київ: Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2025, 19 с. (Баль-Прилипко Л.В., Устименко І.М., Ніколаєнко М.С., Коваленко Р.Б., Рябовол М.В., Назаренко М.В., Бобокало С.В.).

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook