Ph.D. Дистанційний суботній освітній процес аспірантів

8 вересня 2024 року
Відповідно до рекомендацій МОН України, а також наказу ректора НУБіП України, освітній процес здобувачів аспірантури було оптимізовано та затверджено графік навчання аспірантів по суботам (https://nubip.edu.ua/node/90928/13).
Саме тому 07 вересня у дистанційному форматі пройшли перші суботні заняття по розкладу понеділка (по чисельнику) – https://nubip.edu.ua/node/90928/16.
 
У групах 1-5 пройшли практичні заняття з Педагогіки та управління закладами вищої освіти (під керівництвом викладачів – доктора педагогічних наук, професора Васюк О. В.; доктора педагогічних наук, професора Мірошніченко В. І.; кандидата педагогічних наук, доцента Єресько О. В.; кандидата педагогічних наук, старшого викладача Чередник Л.М.
 
Разом з тим групи 2-5 мали практичні заняття з Іноземної мови за професійним спрямуванням (кандидат наук з державного управління, доцент Шанаєва-Цимбал Л. О.; кандидат педагогічних наук, доцент кафедри Вавіліна С. Г.).
 
У групах 5 та 6 пройшли практичні заняття з дисципліни Філософія науки (доктор філософських наук, професор Додонова В.І.).
 
Також аспіранти дванадцяти спеціальностей (відповідно до попередньо затверджених Навчальних планів) прослухали лекцію з Математичного моделювання та планування експерименту.
 
Наразі у всіх групах вже затверджені старости, а всі питання освітнього процесу та якісного виконання домашніх завдань здобувачі ступеня Ph.D. мають змогу обговорювати у своїх Viber-групах.
 
Бажаємо наших аспірантам успішно скласти освітню складову та розпочати роботу над науковими дослідженнями. Впевнені, що спільними зусиллями Ph.D.-здобувачі родини НУБіП зможуть створити нове покоління науковців, здатних впливати на розвиток науки. Співпраця та підтримка в процесі навчання, наукових досліджень і розвитку професійних зв'язків дозволять сформувати нам сильне наукове товариство.
Крокуємо до перемоги разом!
 
Віталій Вакуленко,

завідувач відділу аспірантури 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook