ГРС
Обов’язкові навчальні дисципліни
Дисципліна
|
Робоча програма
|
Силабус
|
Електронний навчальний курс
|
Макро- і мікроекономіка
|
|
![]() |
|
Риторика та психологія спілкування
|
|||
Історія української культури
|
![]() |
![]() |
|
Історія української державності
|
![]() |
![]() |
|
Іноземна мова (англійська)
|
![]() |
![]() |
|
Фізичне виховання
|
![]() |
![]() |
![]() |
Безпека життєдіяльності та охорона праці
|
|||
Інформаційні системи і технології
|
|||
Вступ до фаху
|
|||
Організація туризму
|
|||
Правове регулювання галузі
|
|||
Готельна справа
|
|||
Ресторанна справа
|
|||
Технології продукції ресторанного господарства
|
|||
Гігієна та санітарія в галузі
|
|||
Устаткування закладів готельного-ресторанного господарства
|
|||
Технологія обслуговування в оселях сільського зеленого туризму
|
|||
Економіка готелів і ресторанів
|
|||
Маркетинг готельно- ресторанного бізнесу
|
|||
Менеджмент готельно- ресторанного бізнесу
|
|||
Облік і контроль діяльності підприємств готельного- ресторанного господарства
|
![]() |
![]() |
|
Дизайн закладів готельного- ресторанного господарства
|
|||
Інженерна та комп'ютерна графіка
|
![]() |
![]() |
![]() |
Інформаційні системи і технології в готельно- ресторанному бізнесі
|
|||
Барна справа і організація роботи сомельє
|
|||
Проєктування закладів готельного-ресторанного господарства
|
|||
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
|
|||
Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу
|
![]() |
![]() |
|
Бізнес-планування закладів готельного-ресторанного господарства
|
|||
Вибіркові навчальні дисципліни
|
|||
Друга іноземна мова (німецька)
|
![]() |
![]() |
|
Друга іноземна мова (французька)
|
![]() |
![]() |
![]() |
Організація дозвілля в закладах готельного- ресторанного господарства
|
|||
Організація анімаційної діяльності
|
![]() |
||
Етика гостинності
|
|||
Технологія напоїв
|
|||
Кейтеринг
|
|||
Товарознавство
|
![]() |
![]() |
![]() |
Міні-технології харчових виробництв
|
|||
Кондитерське та пекарське мистецтво
|
|||
Етнічні кухні
|
|||
Сервісні технології готельно-ресторанного господарства
|
![]() |
![]() |
![]() |
Комунікативний менеджмент
|
![]() |
||
Стартап-менеджмент в індустрії гостинності
|
![]() |
![]() |
|
Робоча програма
|
Силабус
|
Електронний навчальний курс
|
Економічна теорія: основи економічної теорії
|
![]() |
![]() |
![]() |
Харчова хімія
|
![]() |
![]() |
![]() |
Міжнародний туристичний бізнес
|
![]() |
![]() |
![]() |
Міжнародний ринок готельних послуг
|
![]() |
||
Маркетингові комунікації в закладах готельного-ресторанного господарства
|
![]() |
![]() |
![]() |
Рекреолагія та курортна справа
|
![]() |
||
Підприємницьке право
|
![]() |
![]() |
![]() |
Договірне і трудове право
|
![]() |
![]() |
![]() |
Мерчандайзинг
|
![]() |
![]() |
![]() |