Дисципліна |
Робоча програма |
Силабус |
Електронний навчальний курс |
Макро- і мікроекономіка |
 |

|
 |
Риторика та психологія спілкування |
 |
|
 |
Історія української культури |
|
 |
 |
Історія української державності |
 |
 |
 |
Іноземна мова (англійська) |
 |
 |
 |
Фізичне виховання |
 |
 |
 |
Безпека життєдіяльності та охорона праці |
 |
 |
 |
Інформаційні системи і технології |
 |
 |
|
Вступ до фаху |
 |
 |
|
Організація туризму |
 |
 |
 |
Правове регулювання галузі |
 |
 |
 |
Готельна справа |
 |
 |
 |
Ресторанна справа |
 |
 |
 |
Технології продукції ресторанного господарства |
 |
 |
 |
Гігієна та санітарія в галузі |
 |
 |
 |
Устаткування закладів готельного-ресторанного господарства |
 |
 |
 |
Технологія обслуговування в оселях сільського зеленого туризму |
 |
 |
 |
Економіка готелів і ресторанів |
 |
 |
 |
Маркетинг готельно- ресторанного бізнесу |
|
 |
 |
Менеджмент готельно- ресторанного бізнесу |
 |
 |
 |
Облік і контроль діяльності підприємств готельного- ресторанного господарства |
 |
 |
 |
Дизайн закладів готельного- ресторанного господарства |
|
 |
 |
Інженерна та комп'ютерна графіка |
 |
 |
 |
Інформаційні системи і технології в готельно- ресторанному бізнесі |
 |
 |
 |
Барна справа і організація роботи сомельє |
 |
 |
 |
Проєктування закладів готельного-ресторанного господарства |
 |
 |
 |
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві |
 |
 |
 |
Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу |
 |
 |
 |
Бізнес-планування закладів готельного-ресторанного господарства |
 |
|
 |
Вибіркові навчальні дисципліни |
Друга іноземна мова (німецька) |
 |
 |
 |
Друга іноземна мова (французька) |
 |
 |
 |
Організація дозвілля в закладах готельного- ресторанного господарства |
 |
 |
 |
Організація анімаційної діяльності |
|
 |
 |
Етика гостинності |
 |
 |
 |
Технологія напоїв |
 |
 |
 |
Кейтеринг |
 |
 |
 |
Товарознавство |
 |
 |
 |
Міні-технології харчових виробництв |
 |
 |
 |
Кондитерське та пекарське мистецтво |
 |
 |
 |
Етнічні кухні |
 |
 |
 |
Сервісні технології готельно-ресторанного господарства |
 |
 |
 |
Комунікативний менеджмент |
 |
 |
 |
Стартап-менеджмент в індустрії гостинності |
 |
 |
 |