Електронні ресурси
Електронні адреси розміщення в електронному освітньому середовищі НУБіП України
наявного навчально-методичного забезпечення дисциплін, викладання яких забезпечує
кафедра технологій виробництва молока та м'яса
№ з/п |
Назва дисципліни |
Навчальна програма |
Підручник, навчальний посібник |
Курс лекцій |
Методичні рекомендації з виконання семінарських, практичних чи лабораторних робіт |
1 |
Моделювання технологічних процесів у тваринництві |
|
|||
2 |
Директиви ЄС і стандарти у тваринництві |
|
|||
3 |
Технологія продуктів забою тварин |
|
|||
4 |
Технологія виробництва с.г. продукції (тваринництво) |
|
|
||
5 |
Технологія виробництва молока та яловичини |
|
|
|
|
6 |
Технологія виробництва молока та яловичини, СТН |
|
|
||
7 |
Управління продуктивністю ВРХ |
|
|||
8 |
Фізіологія лактації |
Робоча програма |
|||
9 |
Управління виробництвом і переробкою продукції тваринництва |
|
|||
10 |
Виробництво екологічно безпечної продукції скотарства |
Робоча програма |