Основи фінансової грамотності

October 23, 2021

         У сучасному динамічному світі важливо швидко приймати правильні рішення. Це твердження особливо актуальне в контексті побудови та розвитку підприємництва.

З метою формування фінансової грамотності у молодого покоління, в рамках проекту «Добробут нації», кафедрами підприємництва торгівлі та біржової діяльності, банківської справи та страхування, а також  за підтримки проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваші С.М., була організована ділова гра.

Протягом трьох годин студенти 4 курсу спеціальностей економіка підприємства та підприємництво, торгівля та біржова діяльність мали змогу поринути у світ фінансів, ринку, малих та великих бізнес-можливостей. Прекрасна гра, яка дала можливість моделювати певні життєві ситуації у майбутньому, дозволила зануритися студентам на 5-15 років наперед і зрозуміти, яким чином правильно формувати мрії, ставити цілі та їх досягати.

Студенти 4 курсу висловлюють щиру подяку Ользі і Тетяні, волонтерам проекту «Добробут нації», та Вікторії Анатоліївні Костюк за організацію заходу.

 

Куратор 4 курсу спеціальності підприємництво,

торгівля та біржова діяльність, к.е.н, доц.  Нікітченко С.О.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook