Запалюємо АГРО зірок!

October 18, 2021
     ПРИЗ - 50 000  грн. Такий подарунок вчора отримав Максим Ковальчук, студент НУБіП, переможець конкурсу "Здоров'я поля", який проводив @AgriLab спільно з AgroPortal.ua.

     Шлях до перемоги був не простий: спочатку відбір серед усіх заявників, потім - голосування за фіналістів на AgroPortal.ua  нарешті, захист проекту перед експертами. Але й це ще не кінець, адже тепер свою розробку, яка дозволить підвищити ефективність використання добрив, Максим Ковальчук буде вдосконалювати разом з фахівцями AgriLab та впроваджувати на полях AgriLab Farming.

    "Срібло" конкурсу  отримали Роман Марченко та Яна Харченко з Глухівського агротехнічного інституту ім. С.А. Ковпака Сумського НАУ за роботу «Інноваційні рішення в живленні рослин».
     Третє місце посіли Микола Шелест і Оксана Дацько з Сумського національного аграрного університету за роботу «Припосівна обробка насіння рідкими біодобривами». У подарунок фіналісти отримали планшети.

     Проведення такого конкурсу стало ще одним кроком AgriLab для розвитку агроосвіти та підтримки і заохочення талановитої  молоді. Першим етапом було  створення лабораторії інновацій в НУБіП та запуск проекту AgriStart, потім -  магістерської програми з точного землеробства. Не вперше провдимо й конкурси, виїзні заняття та тренінги. Усе це - для того, щоб агроосвіта в Україні була якіснішою, практичнішою, сучаснішою, а молоді випускники університетів впевнено, невагаючись робили свої перші кроки на професійному шляху. Запалюємо агро зірок!

Оксана Тонха,

декан АБФ

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook