Студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» знайомляться з практичними можливостями Центру кулінарних технологій «МХП»
Студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» знайомляться з практичними можливостями Центру кулінарних технологій «МХП»
October 7, 2021
Для кращого пізнання навчального процесу студенти 2 курсу ННІ неперервної освіти і туризму спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали Центр кулінарних технологій МХП – унікальний об'єкт, аналогів якого немає у Східній Європі.
![](/sites/default/files/u289/3_23.jpg)
![](/sites/default/files/u289/1_24.jpg)
![](/sites/default/files/u289/4_22.jpg)
![](/sites/default/files/u289/5_18.jpg)
Студенти ознайомились з роботою інноваційного простору, що пропонує передові можливості для розробки нових продуктів, тестування інгредієнтів і сенсорного аналізу.
![](/sites/default/files/u289/6_13.jpg)
![](/sites/default/files/u289/7_17.jpg)
![](/sites/default/files/u289/8_15.jpg)
![](/sites/default/files/u289/10_9.jpg)
![](/sites/default/files/u289/9_14.jpg)
Майбутні фахівці з цікавістю спостерігали за роботою експериментального цеху, стали учасниками зйомки телевізійного кулінарного шоу та взяли участь у науковому дослідженні м’ясних продуктів у якості таємних дегустаторів.
![](/sites/default/files/u289/11_16.jpg)
![](/sites/default/files/u289/12_8.jpg)
Співпраця НУБіП України з Агроіндустріальним холдингом "МХП" – є важливим кроком на шляху трансформації кулінарної сфери та впровадження дуальної освіти.
Лариса Гопкало,
гарант програми «Готельно-ресторанна справа»