«Дебют першокурсників» на факультеті ІТ

September 20, 2021

17 вересня на факультеті інформаційних технологій відбулось свято «День першокурсника». Чарівне свято, де панувала особлива атмосфера. Перш за все першачків привітали від деканату заступник декана Наталія Клименко, куратори Олексій Степанов, Георгій Бородкін та відповідальна за культмасову роботу Інна Костенко. Вони розповіли про режим подальшого навчання, поділилися настановами на майбутнє та побажали легкої та продуктивної праці!

Після урочистої частини студентів чекав цікавий та спортивний квест де брали участь 12 команд. Студенти виконували різноманітні завдання від студентської організації факультету на логіку, смекалку та інтузіазм. Всі були у захваті, кожний отримав цікавий досвід, безліч емоцій та вражень. Як виявилось, найкращий конкурс - це той, де вони мали сказати скільки факультет налічує завідувачів кафедр та назвати їх.

Після такого активного квесту, студенти продовжили святкувати на локації біля озера "Дідорівка". Проте часу ніхто не марнував. Програма почалася з нагородження команд першокурсників, які протягом перших чотирьох тижнів навчання брали участь в спартакіаді студентів з футболу, волейболу, баскетболу, шахів та пісенному конкурсі. Всі отримали маленькі подарунки від деканату. Потім кожна академічна група представила себе і на всіх чекали конкурси від СО ФІТ.

Як і більшість студентських активностей, цей захід закінчувався частуванням: були і піци і солодощі на свіжому повітрі. Це був дивовижний день, прекрасне свято, яке чітко показало нашим новим студентам, які нещодавно були абітурієнтами, який неповторний шлях їх чекає!

Дякуємо самим активним студкураторам академічних груп Дмитру Петриченко та Поліні Ремінній, які організували чудові команди та були присутні на святі, дякуємо голові студорганізації факультету Аліні Семенко за бездоганну організацію заходу та студентський запал.

Ми бажаємо студентам успіхів та натхнення і віримо, що їх новий шлях буде початком запального життя!

 

Наталія Клименко, заступник декана факультету
Аліна Семенко, голова СО факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook