Я вчуся розвивати власну справу!

13 September 2021, 19:55

   Бути підприємцем – це, перш за все, бути організованим, ініціативним і відповідальним. Саме набуттю та удосконаленню цих якостей направлена робота гуртка «Підприємець», який існує та розвивається на кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності, під керівництвом Івана Андрійовича Коновала.

  В межах роботи гуртка, за сприяння керівництва університету та декана економічного факультету, студентами 2-го курсу продовжена «практика розвитку власної справи».

   З 1 го вересня відновив роботу торговий майданчик біля спортивного корпусу.

     Співробітники та студенти університету мають ще одну локацію для відпочинку та легкого перекусу, а майбутні підприємці - чудову змогу відточувати навички комунікації, організації та відчути дух свободи підприємництва. Як то кажуть – win-win!

   Студенти 8 та 9 групи економічного факультету, щиро дякують за мотивацію та підтримку ректору університету -  професору С.М. Ніколаєнку, декану факультету – професору А.Д. Діброві, завідувачу кафедри – М.М. Ільчуку та Б.А. Дубасу - директору навчально-виробничого центру закладів харчування університету.

А. Шистя та М. Остапчук  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook