Першокурсники спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» приступили до навчання в аудиторіях НУБІП України

August 25, 2021
    25 серпня 2021 р. вперше приступили до навчання та сіли за університетські парти першокурсники спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Цьогорічний набір 44 чоловік з 50 ліцензійних місць свідчить про популярність та високий авторитет на ринку освітніх послуг цієї спеціальності в НУБІП України.
   Національний університет біоресурсів і природокористування України дбає про якість та безпечність освітніх послуг, тому для студентів змінено графік навчання в умовах пандемії.
 
    У свій перший день студенти познайомились з навчальним планом ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» мали нагоду поспілкуватись з адміністрацією економічного факультету, долучившись до настановних зборів разом зі своїми кураторами.
    На зустрічі декан економічного факультету Анатолій Діброва привітав першокурсників та ознайомив студентів з традиціями факультету і основними засадами організації навчальної та виховної роботи.
    Опісля організаційну зустріч провів завідувач випускової кафедри організації підприємництва та біржової діяльності – Микола Ільчук, який також привітав студентів, познайомив їх з основами обраного майбутнього фаху і представив викладацький склад кафедри.

Студенти також встигли ближче познайомитись зі своїми кураторами та пройти вкінці навчального дня анкетування.

Як показали результати опитування, у більшості студентів гарне враження від першого дня навчання та від НУБІП України. Більшість переконані у правильності свого вибору щодо фаху та своєї «альма-матер»!

В наступні дні першокурсників чекає не менш цікава та насичена програма – Школа першокурсника та зустріч з ректором Станіславом Ніколаєнком (27 серпня), а також грандіозне святкування посвяти у студенти 1 вересня!

Вітаємо наших першокурсниках у лавах студентів НУБІП України та бажаємо наснаги у навчанні!

Валентина Яворська,

Гарант ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook