ВІТАЄМО ЮВІЛЯРА

July 10, 2021
 

Сьогодні, 10 липня, свій ювілей відмічає чудова людина, талановитий педагог, кандидат сільськогосподарських наук, доцент, заслужений науково-педагогічний працівник Національного університету біоресурсів і природокористування України

Людмила Михайлівна Єрмакова

 
Людмила Михайлівна самовіддано працює на благо університету вже більше 50 років. Тривалий час є членом експертної комісії Міністерства освіти і науки України з проведення акредитаційної та ліцензійної експертизи спеціальності «Агрономія» у вищих навчальних закладах освіти України та комісії з розробки галузевих стандартів освіти за напрямом «Агрономія», головою ДЕК аграрних коледжів та членом методичної комісії МОН України, членом приймальної комісії та вченої ради агробіологічного факультету нашого університету. Постійно опікувалась і сприяла розвитку регіональних навчальних закладів та навчально-дослідних господарств, будучи головою балансових комісій та робочих груп.
У науковому доробку Людмили Михайлівни – понад 230 наукових та навчально-методичних праць, серед яких 3 монографії, 5 навчальних підручників і посібників з грифом МОН та МАП України, понад 40 методичних рекомендацій, 8 типових програм, 8 ДСТУ та СОУ. Вона розробила авторський курс навчальних дисциплін для студентів спеціальності «Агрономія» «Системи сучасних інтенсивних технологій» та «Прикладна біологія та екологія сільськогосподарських рослин» (ОС «Магістр»); для студентів спеціальності «Менеджмент» «Системи технологій: технологія виробництва та переробки продукції рослинництва» (ОС «Бакалавр»).
Талановитий педагог, методист, мудра і розсудлива жінка, яка виховала цілу когорту учнів, серед яких три кандидати сільськогосподарських наук.
Більше 10 років Людмила Михайлівна є членом та головою журі Всеукраїнського конкурсу – захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України та головою робочої групи по проведенню фахових олімпіад з агрономії на агробіологічному факультеті нашого університету. Вона бере активну участь у виховній роботі зі студентами будучи наставником академічних груп студентів агробіологічного факультету.
Нагороджена «Знаком пошани» Міністерства аграрної політики України та нагрудним знаком «Відмінник освіти» Міністерства освіти і науки України, удостоєна почесного звання «Заслужений науково-педагогічний працівник НУБіП України».
 
Дорога Людмила Михайлівна! 70 років – новий етап! У цей ювілей
прийміть сердечні побажання світла, добра і благополуччя. Нехай в душі
завжди цвітуть квіти, а в житті виконуються заповітні мрії. Всіх
благ Вам земних, довгої долі, бадьорого здоров’я та нових звершень.

Нехай натхнення відправляє Вас на нові висоти! Ви можете пишатися собою, адже крізь усі життєві труднощі Ви зуміли пронести свою честь, ім’я, не заплямувавши совість. Так нехай же ніколи роки не відображатимуться на Вашому здоров’ї і на Вашій душі.
 

Завідувач кафедри рослинництва    Світлана Каленська 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook