Факультет ІТ зустрічає гостей з Заліщицького фахового коледжу ім. Є. Храпливого

July 9, 2021

Кілометри не важливі, коли обирається омріяний фах. Так факультет інформаційних технологій мав можливість приймати в гостях у себе випускників коледжу за спеціальністю «Комп’ютерна інженерія». Хлопці приїхали до Києва за сприяння та у супроводі завідувача навчально-виробничої практики Заліщицького коледжу Гірчака Юрія.

Цьогорічні випускники коледжу Сердюк Дмитро, Льорчак Анатолій, Гончар Ярослав виявили не аби яку зацікавленість нашими освітніми програмами. До нашої зустрічі долучилися завідувачка кафедри комп’ютерних наук Белла Голуб та викладач кафедри комп’ютерних систем і мереж Юрій Матус. Белла Львівна докладно розповіла хлопцям про освітні програми кафедри «Комп’ютерні науки» та «Інженерія програмного забезпечення». Обговорювалися питання особливостей навчання на факультеті, умов вступу, можливостей працевлаштування.

Безумовно, хлопців вразили наші навчальні лабораторії, мережеве обладнання, віртуальна лабораторія Cisco. Апогеєм екскурсії став візит до серверної – такого хлопці не очікували, а цікава та фахова розповідь Юрія Матуса про комп’ютерну інженерію переконливо підтверджувала правильності вибору майбутнього фаху та місця продовження навчання.

Також ми обговорювали перспективні напрямки активізації співпраці з коледжем, спільні активності, воркшопи, навчальні практики. Після завершення знайомства з факультетом наші представники студорганізації, на чол зі Дмитром Петриченко продовжили знайомство з гостями, провели екскурсію по території університету, показали наші родзинки, провели визначними місцями Києва.

Все пройшло чудово, всі задоволені, дуже дякуємо Гірчаку Юрію Леонідовичу за бажання та організацію цієї зустрічі, маємо переконання, що отримувати ступінь бакалавра випускники Заліщицького коледжу приїдуть однозначно до нас, а ми, в свою чергу, не розчаруємо їх очікувань.

 

Наталія Клименко, заступник декана факультету
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook