Науково-практичний семінар «Перспективи комплексного використання сортового ресурсу ефіроолійних і лікарських культур»

July 8, 2021

 На початку липня доценти кафедри економіки Мірзоєва Т.В. та Чередніченко О.О. відвідали Науково-практичний семінар «Перспективи комплексного використання сортового ресурсу ефіроолійних і лікарських культур», що відбувся на базі Виставково-інноваційного центру НААНу с.Ксаверівка Друга, Васильківського району, Київської обл.

 

Із вступним словом на заході виступили віце-президент НААН, академік НААН Роїк Микола Володимирович і представники Інституту агроекології і природокористування НААН.

 

На запрошення директора Інституту агроекології і природокористування НААН, академіка НААН Дребот Оксани Іванівни доповіддю на тему «Сучасний стан і перспективи розвитку ринку лікарських рослин в Україні та світі»  розпочала семінар доктор економічних наук, доцент кафедри Мірзоєва Тетяна Володимирівна.
   
Окрім того, на Семінарі були розглянуті питання щодо синергетичного ефекту співпраці виробників лікарських засобів і лікарської рослинної сировини, ефективності вирощування лікарських рослин у полезахисних лісових смугах, культивування лікарських рослин як складової підвищення якості і ефективності фітопрепаратів, ефективних технології вирощування лікарських рослин.
 
Доцент Тетяна Мірзоєва.
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook