Всеукраїнський зліт юних дослідників-природознавців - на агробіологічному факультеті НУБіП

July 2, 2021
     30 червня талановита і обдарована молодь та зовсім юні дослідники відвідали агробіологічний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України у межах Всеукраїнського зльоту юних дослідників-природознавців. Серед особливих локацій були лабораторії кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна.

     Спочатку юні дарування ознайомлювались із агрохімією, її завданнями і значенням у формуванні аграрного сектору та майбутнього спеціаліста у лабораторії «Агрохімії і системи застосування добрив». Потім вони дізнавались про інноваційні технології агросектору у лабораторії «Агрохімсервіс у точному землеробстві».

 

     Науково-педагогічні працівники кафедри занурили юннатів у світ агрохімічної науки, інновацій: дронів і гаджетів. Старшокласники та зовсім юні учні із завзяттям уявляли і описували сучасного агронома-дослідника, спеціаліста із діагностики живлення рослин чи агрохімічного скаутінгу, агрохіміка-аналітика чи менеджера із продажу добрив. І кожному ці образи прийшлися до душі.


Тож, бажаємо нашим юннатам зберегти мрійливість і жагу до пізнання!
А старшокласників радо зустрінемо у стіна нашого університету у якості студентів.

 

Надія Бордюжа,
доцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook