Вітаємо Нагорного Віталія Володимировича з отриманням премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста – героя Києва!

June 29, 2021

25 червня 2021 року на літній сцені «Мушля», що розташована в Міському саду Мер Києва Віталій Кличко привітав талановиту молодь Києва з Днем молоді. До свята Віталій Кличко вручив премії та подяки Київського міського голови найкращим представникам молоді столиці за наукові й творчі досягнення та внесок у розвиток молодіжного руху міста.

«Я радий вітати вас тут та вручити нагороди за ваші наукові, творчі досягнення та внесок у розвиток молодіжного руху столиці. І я пишаюся тим, що у нас така талановита молодь. Бо саме молодь – це активна сила будь-яких змін – у політиці та в державному управлінні, в культурі та мистецтві, у спорті і суспільному житті. Молодь має завзяття підкорювати вершини і змінювати цей світ. Генерує нові ідеї і реалізовує їх. І дуже важливо, щоб молоді, творчі і талановиті люди не покидали нашу країну, Київ. А залишалися розкривати свій потенціал і працювати тут», – сказав Віталій Кличко. 

Серед лауреатів й представник НУБіП України, доцент кафедри економіки, к.е.н. Нагорний Віталій Володимирович.

Від щирого серця вітаємо Віталія Володимировича з його нагородою, бажаємо міцного здоров’я, добра і миру!

Олександр Єрмаков,
д.е.н., професор кафедри економіки
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook