Інтерв'ю з майбутнім абітурієнтом спеціальності "Захист і карантин рослин"

June 25, 2021

 Касян Богдан з Рівненщини, вибирає тільки НУБіП України і тільки «Захист і карантин рослин».

- Доброго дня, вітаю тебе із закінченням школи, розкажи нам трошки про себе.

- Доброго дня, дякую за вітання, мене звати Касян Богдан, я родом із села Кузьмівка, що на Рівненщині. Закінчив Степанську ЗОШ І-ІІІ ступенів. Захоплююся спортом та обожнюю дізнаватися щось нове.

- Звідки дізнався про НУБіП та чому вирішив вступати до нас?

- Моя сестра зараз навчається в магістратурі на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології, вона мені і порадила вступати в НУБіП. НУБіП входить в топ університетів Києва та України, в своєму переліку містить велике різноманіття факультетів, що дає широкий вибір для абітурієнтів, тому я хочу вступати саме сюди. Звісно не можна залишити без уваги високий рівень навчання та різноманіття спортивних і культурно мистецьких заходів, що тільки заохочує вступників.

- Як готувався до ЗНО і як оцінюєш свої можливості вступити до нас?

- Особливо якоїсь підготовки не було, я завжди добре навчався і тому довелося тільки повторити деякі теми по предметах які я вивчав раніше, щоправда з математикою довелося працювати більше всього, щоб отримати хороший результат. Плюс до всього я брав участь в олімпіаді для вступників НУбіП, тому тепер я отримав ще додаткові бали до предметів, що підвищує мої шанси на вступ до університету.

- Які в тебе очікування від навчання?

- Я давно слідкую за цим університетом і мені здається подобається в ньому все. Я чув багато хороших відгуків про навчання в НУбіП, високий професіоналізм викладачів та цікаво організовані заняття, тому я очікую, що роки навчання пройдуть дуже захопливо.

- Богдан, бажаємо успіху при вступі, та чекаємо тебе на лавах студентів нашого університету!

Розмову вів в.о. завідувача кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна доц. Д. Гентош.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook