Вручення «Диплома бакалавра» на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології

June 26, 2021
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

 

      25 червня відбулася урочиста церемонія вручення дипломів бакалаврам факультету захисту рослин, біотехнологій та екології. Для студентів-випускників, викладачів та їх батьків - вручення дипломів – визначна подія. Адже випускний – це остаточне підбиття підсумків роботи викладачів та студентів, урочисте оприлюднення результатів їхньої спільної плідної праці. Роки навчання в університеті пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день, коли студентам вручили заповітні дипломи.

 

 

 

 

Так не звично проходить нині наше свято, бо останнього часу ми звикли працювати в обмежених умовах живого спілкування. Радісно бачити Ваші посмішки, блиск очей і радісні обличчя. У світогляді більшості народів світу одним з наймогутнішим космогонічним знаком є Вісь Світу (Axis mundi), яка єднає простір і час, небо і землю. А в цьому просторі, що ми називаємо довкіллям живе і творить людина. Тому пам’ятайте, що довкілля – це вічно, а охорона довкілля – це завжди престижно!

 

На урочистих зборах з вітальною промовою до випускників звернулася декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, професор Юлія Коломієць, яка тепло і сердечно привітала випускників із закінченням навчання в університеті. Вона відмітила, що для бакалаврів це перша сходинка у здобутті вищої освіти, місток для отримання фаху та навчання у магістратурі.

 

З вітальною промовою до випускників звернувся ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Він відмітив, що сьогодні перед випускниками відкриваються нові ясні життєві обрії. «Вам, молодим, будувати нашу країну, бути елітою нації і нашої держави. Щоб диплом випускника Національного університету біоресурсів і природокористування України був для вас не просто документом про вищу освіту, але й надійним провідником на професійному шляху, предметом гордості і знаком приналежності до багатотисячної родини НУБіП».

Ректор підкреслив, що в майбутньому наші випускники - це професіонали, які здатні критично мислити, приймати гідні та справедливі рішення в інтересах людини та суспільства. Він побажав випускникам творчої наснаги, доброго здоров’я, успішного вступу до магістратури.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Щирі слова привітання пролунали від завідувачів випускових кафедр Миколи Долі, Миколи Патики, Олени Наумовської, Володимира Боголюбова. Вони зазначили, що для випускників - це початок нового етапу в житті, для декого - старт успішної кар’єри, сходинка для реалізації планів і задумів. Ці всі роки ми вчили нас, а Ви – вчили нас бути мудрими, щасливими, цікавими і розумними! То ж пам’ятайте, що Ви завжди можете повернутися до нас, в стіни нашого університету.

 

 

 

 

 

 

«Диплом бакалавра» отримали 45 студентів спеціальності «Захист і карантин рослин», 48 студентів спеціальності «Біотехнології та біоінженерія», 47 студентів спеціальності «Екологія». Дипломи з відзнакою отримали Ольга Гаріян, Дарина Сикало, Сергій Єрмолюк, Віра Ільїна, Ольга Мазна, Роман Ткаченко. Олександр Бас, Аліна Грабар, Марина Дідук, Ірина Кондратьєва, Ангеліна Майор, Катерина Плющакова, Леся Хархан, Поліна Чмара, Ігор Шляхтун, Марія Телегоненко.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дипломи бакалавра фахівця з біотехнології отримали студенти іноземці Олівер Аду-Боаче з Гани та Хафідха Луніс з Алжиру.

Теплі слова подяки прозвучали від випускника Сергія Єрмолюка на адресу викладачів, батьків і друзів.

Шановні випускники, хай доля щедро дарує Вам творче натхнення й невичерпну енергію для здійснення задуманого й омріяного. Хай впевненість у собі стане запорукою Вашого успіху, додасть наснаги для написання нових сторінок історії Вашого життя, історії Вашої родини, історії нашого факультету. Саме від вас залежить престиж і визнання на міжнародній арені майбутніх фахівців.

 

І на завершення, хотілося б пригадати слова, які прозвучали з уст Олени Наумовської: «Коли гніздечко залишають лелечата, не забувайте їх учителів». Бо йдучи від нас, ви забираєте частинку наших сердець і ми кожного з Вас пам’ятаємо.

Бажаю Вам щоб доля була щедрою і прихильною, творіть добро на благо своїх рідних і близьких, на благо України, нехай життєвий шлях буде вишитий лише червоними нитками. Щасливого Вам лету!

 Теплі привітання, радість та хвилювання випускників, позитивні емоції всіх присутніх створювали піднесену атмосферу урочистості.

 

Оксана Сикало

заступник декана факультету

захисту рослин, біотехнологій та екології

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook