Подорож творчим містом Одеса

June 4, 2021

Сьогодні, 04.06.2021. п’ята група першого курсу факультету аграрного менеджменту кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту з наставником Биховченко В.П. відвідали творче місто Одесу завдяки онлайн-подорожі.

 

Скажемо більше - понад творчого міста Ви не знайдете на всій земній кулі. Художники, музиканти, письменники, артисти, співаки, люди найнеймовірніших творчих професій творили в Одесі. І не дивно - адже знаменитий Оперний театр був зведений практично разом з першими будинками Одеси.

Ми познайомилися з історією створення та творчим життям Російського драматичного театру, Українського драматичного театру, Театру музичної комедії і, звичайно, одного з найкрасивіших театрів світу - Театру опери та балету.

Окрім цього, побували на екскурсії в катакомбах - унікальний комплекс катакомб в історичному центрі Одеси: бункери, печери, підземні озера. Ми побачили:

• історичні катакомби Одеси;
• доісторичну карстову печеру з палеонтологічними останками древніх тварин;
• а також атомний бункер часів холодної війни.

Окрім того, Одеса - унікальний кінознімальний павільйон. Історичні персонажі, які стоять біля витоків народження і розвитку міста і не підозрювали, що будують величезний кінознімальний павільйон під назвою Одеса.

 

Витонченість і різноманітність архітектурних форм, чудові морські панорами, буяння зелені і майже 365 сонячних днів в році - це чи не причина зародження і розвитку кіно в Одесі.

Йосип Тимченко, винахідник першого в світі апарату для демонстрації рухомих картинок, зірка німого кіно Віра Холодна, знаменитий фільм «Броненосець Потьомкін» ... І далі буде!

Биховченко В.П., к.е.н.,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Жуленко Катерина, староста групи

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook