14 ТРАВНЯ 2021 РОКУ ВІДБУВСЯ НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР ДЛЯ НАСТАВНИКІВ АКАДЕМІЧНИХ ГРУП ННІ/ФАКУЛЬТЕТІВ

May 14, 2021
Почалися збори з привітання ректора НУБіП України, академіка, доктора педагогічних наук, професора кафедри педагогіки Ніколаєнка Станіслава Миколайовича з наступаючим святом – 123-чям університету, екскурсу в історію університету та його відомих випускників.
Станіслав Миколайович, наголосив про важливість дотримання санітарних норм та проведення занять на свіжому повітрі, про необхідність профорієнтації через якість навчання, про важливість виховання особистості майбутнього фахівця.
  
Наступного до слова запросили проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку НУБіП України, доктора економічних наук, професора, академіка Квашу Сергія Миколайовича. Сергій Миколайович зупинився на структуруванні виховного процесу в реалізації концепції людиноцентризму.
  
Наступний виступаючий – директор Навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку НУБіП України, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології Ржевський Геннадій Миколайович. Геннадій Миколайович презентував свою доповідь: “Особливості організації виховної роботи наставників із студентами НУБіП України в умовах дистанційного навчання під час пандемії COVID-19”.
 
 
Наступною до слова була запрошена в.о. декана гуманітарно-педагогічного факультету, кандидат філософських наук, доцент Савицька Інна Миколаївна, яка поділилась досвідом роботи інститу наставників на гуманітарно-педагогічному факультеті.
  
Наступною прзентувала свою доповідь кандидат педагогічних наук, доцент Мартинюк Ірина Анатоліївна. Тема доповіді – методи розвитку згуртованості студентської групи.
 
Наступною до слова запросили кандидата педагогічних наук, доцента Омельченко Людмилу Миколаївну з доповіддю: «Методи запобігання булінгу в студентських групах».
І на завершення до слова долучилась кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки Маценко Леся Миколаївна з надзвичайно важливою доповіддю – Методика виховання у студентів несприйнятливості до наркотичних речовин.
 

Анастасія Кириченко

 
 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook