Початок успішного фінішу: студенти-маркетологи денної форми навчання успішно написали атестаційний екзамен

7 June 2021, 15:05
          4 червня майбутні випускники-бакалаври кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі успішно написали атестаційний екзамен і стали на крок ближче до отримання очікуваного диплома. 
     У 230 аудиторії 10 корпусу розпочала свою роботу комісія із оцінки атестаційного екзамену. 
       До складу комісії увійшли: 
      ГоловаЛуцяк Віталій Васильович, 
завідувач кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, д.е.н., професор.
   Члени комісії: Луцій Олександр Павлович, професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, к.е.н., професор;Барилович Олена Михайлівна, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, к.е.н., доцент, Рябчик Алла Володимирівнадоцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, к.е.н., доцент. Секретар комісії: Кальковська Ірина Олегівна, старший лаборант кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі.
     Відповідно до процесу підготовки до атестаційного екзамену в НУБіП України, студенти відвідували настановчі заняття з дисциплін, які увійшли до іспиту, розв’язували задачі та тести, які були направлені на максимальну успішну підготовку студентів до іспиту.
    У результаті написання атестаційного екзамену усі студенти 4 курсу 1 групи успішно склали іспит і готуються до захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт. Зичимо успіху у майбутньому захисті кваліфікаційних робіт!!!
 
Руслан Буряк 
завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook