ВЕСНЯНА СЕСІЯ У ПЕРШОКУРСНИКІВ: ЗУСТРІЧ З КУРАТОРОМ

May 26, 2021
20 травня 2021 року відбулася  он-лайн зустріч студентів  10 групи  першого курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» з куратором групи к. е. н. доцентом Панкратовою Любов`ю Леонтіївною.

Зустріч  була присв`ячена питанню проходження весняної сесії, яка в поточному році проводиться дистанційно. Любов Леонтіївна запитала, чи виникають будь-які проблеми з доступом до електронної  навчальної платформи  Elern та виконанням контрольних заходів. Студенти відповіли, що уже не вперше виконують такі роботи на Elern,  тому з навчальним порталом проблем немає, але є борги в окремих студентів через пропуски занять. Куратор групи  звернула увагу на необхідності своєчасно сплачувати за навчання. У разі отримання більше трьох боргів за іспити та заліки, студент може бути відрахований. Тому слід не допускати ситуації накопичування боргів, а зробити все необхідне для здачі успішної здачі іспитів.

Наприкінці зустрічі куратор побажала усім міцного здоров`я, завзяття в навчанні та успішної здачі сесії без жодного боргу.

 

 

 

Староста 10 групи, 1-го курсу

Анастасія Шістя

Куратор 10 групи, к.е.н. доцент

Любов Панкратова

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook