Планова зустріч наставника академічної групи із студентами

April 30, 2021
  26 квітня відбулася он-лайн зустріч студентів 1 курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа і страхування» з наставником Тітенко Зоєю Миколаївною. Зустріч була проведена за допомогою платформи Zoom.

  Найбільше уваги було приділено питанням пов’язаним із відвідуваннями студентами пар в дистанційному режимі, обговорення успішності студентів та їх готовність до залікова-екзаменаційної сесії, яка розпочнеться в другій половині травня.
  Одним із питань яке цікавило студентів було проходження виробничої практики в літку. Зоя Миколаївна надала вичерпну відповідь щодо підписання договорів з підприємствами, ознайомила із наявними базами практик та особливостями її проходження.

    Актуальним питанням в обговоренні було здоров’я студентів та дотримання правил поведінки студентами, які проживають в гуртожитку. Під час зустрічі студенти цікавилися питаннями нарахування додаткових балів та їх оформлення в умовах дистанційного навчання. Були обговорені поточні складнощі, які виникають у студентів під час навчання.
  Не можливо було не згадати в такий день і про річницю катастрофи на Чорнобильській АЕС, яка призвела до однієї з найбільших катастроф в історії людства.
Мельник Ольга,
староста 13 групи
 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook