Відкрита оналйн лекція

April 28, 2021

28 квітня 2021 року об 10.05 (2 пара) відбудеться відкрита онлайн лекція асистента кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів к.т.н. Іванюти Анастасії Олександрівни для бакалаврів спеціальності 181 Харчові технології (3 курс) з навчальної дисципліни «Технологія галузі» на тему: «Технологія консервування гідробіонтів заморожуванням».

 Посилання на лекцію

https://us04web.zoom.us/j/9434708788?pwd=OTdnQnZIMnVyRmtWOGo0L2llcGxndz09

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook