Відкрита лекція доцента Боярової О.А. з дисципліни «Публічні закупівлі» для студентів ОС «Магістр» спеціальності «Облік і оподаткування» на тему «Порядок організації та проведення переговорної процедури закупівлі»

April 15, 2021

 Відповідно до графіку проведення відкритих лекційних і практичних занять у весняному семестрі 2020-2021 навчального року на економічному факультеті, 15 квітня 2021 року доцент кафедри обліку та оподаткування, к.е.н. Боярова О.А. провела відкриту лекцію з дисципліни «Публічні закупівлі» для студентів 1 курсу ОС «Магістр» спеціальності «Облік і оподаткування» на тему: «Порядок організації та проведення переговорної процедури закупівлі», з використанням додатку для проведення відео-конференцій Webex.

 Лекцію було присвячено розкриттю підстав  застосування переговорної процедури закупівлі відповідно до вимог Закону України «Про публічні закупівлі», порядок проведення переговорної процедури закупівлі, та особливості проведення переговорної процедури для потреб оборони. Було акцентовано увагу на Законі України «Про публічні закупівлі», який визначає правові та економічні засади здійснення закупівель товарів, робіт і послуг для забезпечення потреб держави і територіальних громад.  
 На відкритій лекції були присутні: відповідальна від економічного факультету за організацію   проведення та оцінювання відкритих лекцій к.е.н., доцент кафедри банківської справи та страхування Костюк В.А., д.е.н., професор  завідувач кафедри обліку та оподаткування Калюга Є.В, к.е.н., доценти кафедри обліку та оподаткування Ганяйло О.М., Кузик Н.П., Олійник С.О., Литвиненко В.С., Шевчук К.В., Деревянко С.І.; Данілочкіна О.В., Мельянкова Л.В., Литвиненко В.С.
Викладач добре володіє матеріалом, наведено значну кількість прикладів по проведенню переговорних закупівель через систему ПРОЗОРО. Студенти уважно слухали лектора, приймали активну участь в обговоренні дискусійних питань.
Студентами та присутніми колегами позитивно оцінено зміст відкритого лекційного заняття, відзначено високий науково-методичний рівень володіння матеріалом.
 
 Мельянкова Л.В., к.е.н., доцент
кафедри обліку та оподаткування
 
 
 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook