Відвідування змагань з футболу між гуртожитками куратором 3-ї групи 4 курсу

April 20, 2021

19 квітня 2021 року на футбольному полі біля гуртожитку № 2 відбулися змагання міні-футболу між гуртожитком № 2, де проживають студенти факультету аграрного менеджменту, та гуртожитком № 6. Студенти 3-ї групи 4 курсу, які у переважній більшості є професійними футболістами та уже чотири роки грають за факультет, запросили свого наставника Катерину Алексеєву подивитися матч. Потрібно сказати, що до гри також долучився студент-іноземець з Гвінеї Мухамед Діалло, який зараз навчається на 1 курсі факультету аграрного менеджменту на спеціальності 073 «Менеджмент» в англомовній групі.

З превеликим задоволенням можна було спостерігати за грою. Студенти факультету аграрного менеджменту грали вправно та злагоджено. Капітан команди Олег Ставничий є справжнім лідером. Інші гравці розуміють його на відстані, з одного погляду. Богдан Присяжнюк, Ярослав Копанєв, Влад Степанюк уже чотири роки грають за честь факультету аграрного менеджменту, неодноразово посприявши перемогам.

Уже з самого початку стало зрозумілим, що матч буде виграним саме представниками другого гуртожитку. Вправно передаючи один одному паси, гравці забивали один гол за іншим, довівши результати гри до рахунку 15:1 на користь другого гуртожитку.

 

Ми пишаємося нашими випускниками, їхніми досягненнями у спорті та дякуємо за чудові враження!

Катерина Алексеєва,
наставник 3-ї групи 4 курсу
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook