Запорука успішного наукового результату у сфері ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи - у тісній співпраці з бізнесом і роботодавцями
Співробітники кафедри ветеринарної гігієни тварин імені професора А.К. Скороходька тісно співпрацюють з виробниками та переробниками харчових продуктів в сфері вдосконалення гігієни виробництва та зберігання харчових продуктів.
У рамках виконання договору на виконання науково-дослідних робіт між ТОВ «Антонівський мʼясокомбінат» і Національним університетом біоресурсів і природокористування України 13 квітня 2021 року професори кафедри Ольга Якубчак та Лариса Шевченко спільно із представниками ТОВ «Хр. Хансен Україна» Олегом Рибачуком та Кирилом Дороніним в умовах виробництва ТОВ «Антонівський мʼясокомбінат» обговорили та спланували програму проведення наукових досліджень за темою «Модернізувати процес охолодження свинини у півтушах».
Директор ТОВ «Антонівський мʼясокомбінат» Андрій Тарасенко та директор з виробництва Леся Яремчук погодили програму виконання наукових досліджень.
В процесі обговорення наукових досліджень за темою договору було також досягнуто домовленості про залучення студентів освітньо-професійної, а також освітньо-наукової програми "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" до виробночої практики та стажування на базі ТОВ "Антонівський м'ясокомбінат" з можливістю подальшого працевлаштування.
Віта Михальська,
доцент кафедри ветеринарної гігієни ім. професора А.К. Скороходька