Відбулася відкрита лекція доцента Суліми Н.М.

February 17, 2021

 У відповідності до виконання наказу ректора «Про підвищення якості навчання в НУБіП України» та згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних і практичних занять на економічному факультеті, 16 лютого 2021 р. на 1-й парі відбулося відкрите лекційне заняття доцента кафедри економіки ім. проф. І.Н. Романенка Суліми Наталії Миколаївни з дисципліни «Економіка і фінанси підприємств» на тему «Техніко-технологічна база та виробнича потужність підприємства» для студентів 2 курсу спеціальності «Менеджмент». 

Студенти уважно прослухали інформацію, що стосувалася техніко-технологічної бази підприємства, детально ознайомилися з характеристиками техніко-технологічної бази виробництва, поняттям, видами та чинниками формування виробничої потужності підприємства, а також розглянули технічний розвиток виробництва, механізм розрахунку виробничої потужності підприємства та визначення рівня її використання, питання визначення максимально можливого випуску продукції за наявної потужності. У межах лекції студенти отримали інформацію щодо тенденцій поступального розвитку техніко-технологічної бази підприємств виробничої сфери на сучасному етапі трансформації суспільного виробництва. Також лектор акцентувала увагу на тенденціях якісної зміни техніко-технологічної бази виробництва, що визначають ті основні вимоги, які треба враховувати за формування технічного базису підприємств та обгрунтування стратегії його оновлення.

Присутні на відкритому занятті студенти та викладачі позитивно оцінили його зміст, відзначили високий науковий рівень володіння матеріалом, культуру мови викладача, різноманітність використаних методів і прийомів, яскраву й насичену презентацію, вміння підтримувати дисципліну, логічну послідовність і лаконічність лекційного матеріалу. Відвідав лекцію також декан економічного факультету, д.е.н., професор Діброва Анатолій Дмитрович.
Доцент
Тетяна Мірзоєва

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook