ДЕЛЕГАН ОЛЕКСАНДРА ІЗ ЗАКАРПАТТЯ: МОЯ ЦІЛЬ - «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ» У НУБІП УКРАЇНИ

March 30, 2021

          -  Доброго дня! Представтеся, будь ласка.

- Доброго дня. Мене звати Олександра, я навчаюся на третьому курсі ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП», відділення бухгалтерських та туристичних дисциплін по спеціальності «Облік і оподаткування».

 

-       Олександра, розкажи про обрану спеціальність, про навчання в коледжі.

Спеціальність «Облік і оподаткування» дає можливість фахівцеві працювати у різних напрямах: бухгалтерському обліку, аудиті та оподаткуванні. Крім того, фахівці даної спеціальності є багатофункціональними працівниками. Сучасний бухгалтер займається не лише веденням обліку, але й здійснює іншу діяльність, що включає планування і прийняття рішень, у тому числі щодо оптимізації оподаткування, контроль за дотриманням платіжної та податкової дисципліни на підприємстві, оцінку та аналіз господарсько-фінансової діяльності. Щодо навчання в коледжі, то я можу сказати, що мені подобається. За роки навчання я брала активну участь у науковій роботі, неодноразово приймала участь з доповідями на конференціях. Це надзвичайно цікаво, адже в такі моменти розумієш, що в коледжі можна не тільки навчатися та ходити на пари, а й розвиватися всебічно, в усіх сферах. Мені подобається, що на відділенні практикують сучасні методи навчання: інтерактивні ігри, тренінги, мозкові штурми, аналіз конкретних ситуацій, гуртки з провідними фахівцями.

-        Чи хочеш продовжити навчання і в якому вузі?

-  Так, після закінчення коледжу я планую поступати в НУБіП і продовжити навчання по обраній спеціальності. Отримання високоякісної освіти згідно з європейськими стандартами для мене є метою. Скориставшись відгуками про українські ВНЗ, я дійшла висновку, що для мене має пріоритет саме НУБіП України. Багато інформації знайшла на сайті економічного факультету. До того ж, мої знайомі теж є випускниками цього факультету, які на сьогодні є успішними та самодостатніми особистостями, що працюють над цікавими проектами у великих компаніях. Вирішальними перевагами у виборі закладу стали декілька: вагоме матеріально-технічне забезпечення, викладацький склад, міжнародна співпраця, сприятливі умови для здорового дозвілля й змістовного та затишного відпочинку.

-         Які маєш уподобання окрім навчання?

-      У вільний час люблю малювати, читати художню літературу, займаюся гімнастикою. Знаю, що університет надає багато можливостей, таких як активне студентське життя поза навчанням, якісна освіта та багато іншого. Сподіваюсь, що стану членом великої дружньої родини НУБіП!

-          Бажаю Вам успіхів у житті на навчанні!

-         Дякую!

Спілкувалась доцент кафедри обліку та

оподаткування Світлана Дерев’янко

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook