Контроль знань, отриманих під час онлайн вивчення дисципліни "Гігієна харчових продуктів"
Студенти 4 курсу 1-5 груп, 211 спеціальності та 10 групи 212 спеціальності завершили вивчення першого модуля дисципліни "Гігієна харчових продуктів" – "Інспектування молока".
Вони прослухали ряд лекцій.
Вивчили вимоги українського та європейського законодавства щодо безпечних харчових продуктів та особливості хімічного складу молока коров’ячого та інших видів тварин, вади молока та його технологічні властивості.
Студенти також вивчили теоретичний матеріал до лабораторних робіт на ЕНК https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1881, виконали тести до лекцій і лабораторних робіт та пройшли тестування до МОДУЛЯ 1.
За результатами тестування середній бал успішності становив 21-22 бали із 30 можливих.
Студенти з нетерпінням чекають закінчення карантину, щоб мати змогу пройти лабораторні роботи в умовах лабораторії кафедри та закріпити отримані теоретичні знання.
Доцент кафедри Тетяна Таран