Профорієнтаційна робота триває: у фокусі уваги - абітурієнти!

March 21, 2021

 

Дати людині щастя улюбленої праці – означає допомогти

їй знайти серед безлічі доріг ту, на якій найяскравіше

розкриваються індивідуальні творчі сили і здібності її особистості.

Василь Сухомлинський

 

Вибір професії і вступ до вищого навчального закладу - це перші кроки до успіху особистості у майбутньому. Повністю реалізувати себе в житті може людина, яка здобула якісну освіту. Правильний вибір професії зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку, високу продуктивність праці і відповідно кар’єрний ріст.

Колектив агробіологічного факультету докладає максимум зусиль, щоб донести інформацію в першу чергу до  цьогорічних абітурієнтів про переваги та перспективність навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, зокрема на агробіологічному факультеті.  Так, викладачі і лаборанти кафедри загальної, органічної та фізичної хімії в березні відвідали з профорієнтаційною метою випускників шкіл, ліцеїв і гімназій  в м. Києві та Київській області. В м. Києві:

спеціалізовану школу № 200 ім. В. Стуса, школу I-III ступенів № 36 імені С.П. Корольова, школу І-ІІІ ступенів №186, спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням української мови та літератури №260, спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов №220, ліцей №227 ім. М.М. Громова, гімназію №179.

          

           

В Київській області відвідали:

доцент Роман Жила - Ірпінський ліцей інноваційних технологій «ІЛІТ-МАН»;

доцент Надія Солод - Боярський академічний ліцей "Престиж";

 доценти Вікторія Кротенко і Олена Хижан та старший викладач Олександр Бобунов  -  школи м. Обухова: загальноосвітню школу №1і 2, спеціалізовану загальноосвітню школу №5 І-ІІІ ступенів із поглибленим вивченням іноземних мов;

доценти Роман Бойко і Надія Солод - Підгірцівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів,  спеціалізовану загальноосвітню школу №2 з поглибленим вивченням окремих предметів (м. Українка).

Викладачі детально розповіли  про НУБіП України, велику кількість престижних спеціальностей, можливість здобуття подвійного диплому і стажування за кордоном,  перспективи працевлаштування. Ознайомили з правилами вступу до НУБіП у 2021 році, про участь вступників в Олімпіадах та її переваги. Абітурієнти дізналися, які предмети ЗНО потрібно здавати для вступу на конкретні спеціальності, зокрема «Агрономія» і «Садівництво та винаградарство» на агробіологічному факультеті. Не залишилися поза увагою і багаторічні наукові, культурні та спортивні традиції нашого університету, екологічна місцевість, зручність розташування студентського містечка. Майбутнім абітурієнтам роздали інформаційні матеріали і запросили на навчання.

Крім того, до спілкування з учнями випускних класів ми залучаємо студентів університету, адже значний вплив на вибір навчального закладу у старшокласників має позитивний досвід знайомих, які тут навчаються або навчалися.  

Всім випускникам бажаємо успішного вступу до НУБіП України на обрані спеціальності!

 

Ольга Кочкодан,

Роман Жила,

доценти кафедри загальної, органічної

та фізичної хімії

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook