ВІДБУЛАСЯ ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ

15 March 2021, 9:17
15 березня 2021 р. о 14.00 онлайн на базі платформи Zoom відбудеться відкрита лекція доцента кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Панкратової Любові Леонтіївни на тему «Державне цінове регулювання в Україні» для студентів бакалаврів економічного факультету спеціальності 076 – «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
На лекції були присутні завідувач кафедри організації торгівлі та біржової діяльності д.е.н. професор Ільчук М.М, викладачі кафедри - к.е.н. доцент Коновал І. А., к.е.н. доцент Любар Р.П., к.е.н. доцент Яворська В.О., к.е.н. доцент Кириченко А.О. Також, на лекцію завітали завідувач кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка д.е.н., професор Рогач С.М. та к.е.н, доцент Костюк В.А.
На початку лекції викладач здійснила короткий екскурс в попередньо вивчений матеріал, залучаючи до інтерактивної роботи студентів. Також було підкреслено актуальність теми лекції та визначено попередній рівень знань студентів з питань, що вивчатимуться. Активізувавши роботу студентів, викладач перейшла до викладу плану та основного матеріалу лекції.
В процесі роботи студенти були також достатньо активними, приймали участь в обговореннях окремих питань, демонстрували знання вивченого матеріалу. Присутні засвідчили високий рівень викладання дисципліни та застосування  сучасних методик та технічних засобів. Викладачі та студенти дали позитивну оцінку прочитаній лекції.  
Руслан Любар,
доцент кафедри організації
підприємництва та біржової діяльності
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook