Готуємось до конференцій та днів відкритих дверей: засідання кафедри економіки праці та соціального розвитку

March 11, 2021

10 березня 2021 року відбулося чергове засідання кафедри економіки праці та соціального розвитку. Засідання традиційно проводилось на чолі із завідуючим кафедрою д.е.н., професором Єрмаковим Олександром Юхимовичем.

Сьогоднішній порядок денний містив питання:
1. Підготовка до конференцій присвяченій 70 річному ювілею економічного факультету.
2. Про підготовку проведення до відзначення 85-річчя д.е.н., професора, академіка НААН, заслуженого діяча науки і техніки України Терещенко В. К.
3. Організація профорієнтаційної роботи.
4. Різне.

На кафедрі за підготовку до конференції присвяченій 70 річному ювілею економічного факультету відповідає к.е.н., доцент Балан О.Д.
      Олександр Дмитрович підготував і представив на розгляд викладачів кафедри інфолист до конференції. Під час активного обговорення викладачі кафедри зазначили, що потрібно внести деякі зміни в інформаційний листок. Всі пропозиції були обговорені і враховані. Спілкуючись по питанню проведення «Круглого столу до відзначення 85-річчя д.е.н., професора, академіка НААН, заслуженого діяча науки і техніки України Терещенка В. К , обговорили організаційні питання. Окрім цих питань, також були розглянуті та обговорені питання участі викладачів кафедри у профорієнтаційній роботі, проведення дня відкритих дверей на кафедрі: запрошення випускників шкіл та їх знайомство з факультетом, студентським містечком, ботанічним садом НУБіП України.

         Також були обговорені й інші питання роботи кафедри. На цьому порядок денний засідання був вичерпаний. Співробітники повернулись до виконання своїх справ. Бажаємо всім успіхів у роботі та міцного здоров’я!

 


Секретар кафедри Лариса Коваленко
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook